Τίτλος : Υπεύθυνος βάρδιας διανομής Μάνδρας(ΥΒΔ18)
Περιοχή : ΕΛΛΑΔΑ/ΜΑΝΔΡΑ
Τελευταία Ενημέρωση : 17/1/2018 11:03:00 πμ

 

Job Title
Υπεύθυνος βάρδιας διανομής Μάνδρας

 Company Profile
Ο Όμιλος ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στο χώρο εμπορίας τροφίμων, με 291 Super Markets, 16 Cash & Carry, 108 franchise καταστήματα και πάνω από 13.500 εργαζόμενους.
Είναι μέλος του Ομίλου Ahold Delhaize που αποτελείται από 21 εταιρίες σε 3 ηπείρους (11 χώρες), 370.000 εργαζόμενους και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 50 εκατομμύρια πελατών κάθε εβδομάδα.


Position Requirements
Ο κάτοχος της θέσης έχει ως αντικείμενο, την οργάνωση, εκτέλεση και έλεγχο των καθημερινών δρομολογίων διανομής προϊόντων από τις κεντρικές αποθήκες προς τα καταστήματα της εταιρείας σύμφωνα με τον κατάλληλο προγραμματισμό της χρήσης του υπάρχοντος εξοπλισμού και την παραγωγική αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού. Διασφαλίζει την εφαρμογή και πιστή τήρηση των κανόνων ασφαλούς εργασίας. Δυνατότητα διαχείρισης μεγάλης ομάδας.

 

Candidate Profile
• Πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης σχολής
• Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος σε συναφές αντικείμενο (logistics/supply chain)
• Αριστη γνώση Αγγλικών
• Πολύ καλή γνώση MS Office
• Προϋπηρεσία 3-4 ετών σε αντίστοιχη θέση

 

Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να είναι ικανός στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και στην καθοδήγηση ομάδας  καθώς και αποτελεσματικός στην επίτευξη των εταιρικών και προσωπικών στόχων.

 

Remuneration
Η εταιρία προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχή εκπαίδευση, μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

 

Contact Details
Οι υποψήφιοι που πληρούν τις παραπάνω προδιαγραφές παρακαλούνται να υποβάλουν βιογραφικό σημείωμα on line στο www.abcareers.gr σημειώνοντας τον κωδικό θέσης «ΥΒΔ18».

 

Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων, Τμήμα Απασχόλησης
Διεύθυνση: Λεωφόρος Σπάτων 81
Ταχυδρομικός Κώδικας: 153 44
Πόλη: Γέρακας Αττικής
Φάξ: 210.55.55.988

 

Όλα τα βιογραφικά θα θεωρηθούν εμπιστευτικά.

 

#CB#